HERBÁL NAP PROGRAMJA

Szauna, Bőrápolás, Meditáció, Kikapcsolódás

 

17:00
Érkezés – Welcome Drink

16:00-tól érkezhetnek vendégeink a szaunaparkba. Tavaszi-nyári időszakban a hatalmas szaunakertben még elcsíphetik a nyári napsugarakat, valamint a kültri termálvizes pihenő medencében hangolódhatnak szauna estünkre.

20:45
Tibeti Hangtálfürdő

Meditációs súlytalan lebegéssel egybekötött stresszoldó, energetizáló hangtálas fürdőzés.

18:00
Ráhangolodó szauna felöntés

Első szauna programunkon az adott évszakhoz időszakhoz alkamazkodva kiválasztott minőségi illolajokkal indítjuk útjára exkluzív estünket.

21:15
Pihenés, tábortűz, krémleves

Exkluzív estünk közepén főszerep a pihenésé és a szénhidrátpótlásé. Krémlevesünket glutén- és tejmentesen készítjük, így kiváló energiapótlás az est második felére.

18:45 / 19:15
Exkluzív Gőzös bőrápolás 2 in 1

Szaunamester által vezetet testápolás, mely során saját recept alapján készített natúr bőrradírral és bőrhidratáló krémmel kényeztetjehtei bőrét.

20:00
Illatos füstszeánsz

Különleges szauna program, mely során a természet adta szárított növények és virágok, fák gyantáinak illatait izzó faszénkorongokon füstölve érezhetjük.

22:15
Jeges herbál szauna program

Estünk megkoronázása egy jégbontó forrósággal és szauna virgácsokkal megspékelt szauna felöntéssel zárul, melyet jeges kneipp kezelés is követ a szauna kabinon kívül.

A Herbál nap voltaképpen az az idő, melyet önmagadnak szentelsz, és a lelki békét, a feltöltődést, a fejlődést, az önismeretet, vagy a pihenést szolgálja.

Fáskerti Rita

szervező, profi szaunamester

Kapcsolat

Minden Szupi Szuper Kft.
7300 Komló
Tóparti út 41.

Helyszín
Szálláslehetőség

Mathias Panzió
7394 Magyarhertelend
Bokréta utca 1/a